0 views

Печиво на пиві

Мій чоловік любить пиво. Що вже приховувати, я теж. Подобається шипучий, трохи гіркуватий смак цього пінного напою. Чи не літрами, звичайно, глушимо, а так, для душі інколи беремо. І ось буває, випила половину пляшки і все, більше не хочеться. А пиво виливати шкода. Залишати теж сенсу немає, видихнеться. Тоді приходять на допомогу пивні рецепти. Цей рецепт знайшла у lariiisa.

200 гр. маргарину
1/2 склянки пива
240 гр. борошна
120 гр. цукру для розкочування печива

1. Маргарин порубаєте і розітріть з борошном до консистенції хлібних крихт, додайте пиво і замісити тісто. Тісто виходить липким. Готове тісто загорніть в пергамент і витримайте в холодильнику 1 годину.
2. Присипте стіл борошном, покладіть тісто і зверху присипте тісто ще раз борошном. Розкачайте в пласт товщиною 0,5 см., перекладіть пласт на деко, посипте цукром і виріжте печиво будь форми.Сделайте виделкою проколи на поверхні і випікайте в духовці 4-6 хвилин при Т250 * до золотистого кольору.

Я вирізала на столі, тому вони в мене трохи кострубаті вийшли. І розкачувала тонше. А так все по рецепту, так)))

У розгриз вийшли ось такі

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>